České esence - možnost získání, semináře

15.08.2010 17:02

České esence - dar pro dobu transformace

České esence nám mohou pomoci právě v současné době změn a tlaku, který s nimi souvisí. Esence můžete získat na semináři nebo kterémkoli setkání v Místě (je nutné si přinést vlastní sadu 12 lahviček s sebou).

Nejde o Bachovy květové esence vyrobené jen z jiných rostlin, ale speciální esence, připravené zvláštním způsobem. připravené byly zatím z 12 rostlin:

1.   Řebříček
2.   Černohlávek
3.   Lesní jahoda

4.   Přeslička 
5.   Jitrocel 

6.   Kontryhel
7.    Pomněnka

8.   Jabloň

9.    Kapraď

10.  Pšenice

11.  Mech 

12.  Třezalka

Esence (celých rostlin)  byly vyrobené vnitřním způsobem v letech 2001 -2002 na Pražském hradě. Až do letošního roku zrály. V létě se spojily s nosičem - vodou z pramene v Lurdách. Za dobu zrání získaly obrovskou sílu a nesmírně se zjemnily. Přinášejí pomoc právě pro období transformace. Čekaly právě na tuto dobu, kdy se ke slovu přihlásily samy – společně s lidmi, kteří si zpomněli na to, že kdysi byly vyrobeny a začali si o ně říkat.

 

Více se o esencích a jejich  použití esencí můžete na především prožitkovém semináři České esence, jehož součástí budou základy práce s rostlinami, tak, abychom využili jejich plný potenciál a sami se otevřeli jejich působení, možnosti využití Českých esencí, a práci s nimi. Na semináři je možné získat sadu esencí (esence zdarma, potřeby na výrobu sady si přivezete na seminář vlastní).

 


 

 

 

—————

Zpět